Om Bitternabilder

Den här bloggen tog sin början i bilderna jag scannade in från några album som en del i att lägga och förstå det stora pussel som är en släkts.
Min släkt och mina rötter, rötter på min far Everts sida i Bitterna, VästSverige och världen.
Dels ur det fotoalbum som var min farmor Ester Johanssons.Vi tittade ibland i det i min barndom, men långt ifrån alla bilderna minns jag idag vem eller vilka hon sa att det var.


Några är också ur ett äldre album som upphittats på vinden i min farmor och farfars hus. Jag hade aldrig sett de bilderna innan när de dök upp efter min farbror Runes död 2004. Det finns nästan ingen information till dessa bilder och det är mycket få jag vet vilka de föreställer. Albumet är troligtvis från min farfars föräldrahem.
Det finns också bilder hittade i en låda fylld av foton, kanske är det en gammal tårtkartong från 50-talet. Allteftersom har det tillkommit lite information och bilder både lite här och var ifrån. Nätet och en del musätna fynd från vinden på Vantaberget t.ex.
Vissa nytagna bilder och annat smått och gott förekommer också. Sidan är under arbete och i förändring. Hör gärna av dig om vi har några släktband eller om du vet något om någon bild, kanske kan vi lägga ihop ett par pusselbitar till.
Jag finns också på instagram.

/Pia Johansson (hej[at]piajohansson.se)